Місця

м. Львів, вул. Газова (Джерельна), 38, 1-й поверх, аудиторія 102
QR код

Дата

27 07 2018

Час

18:30 - 20:00

Ціна

UAH200.00

Мови любові

Прийшла до дому в піднесеному стані: тільки що дегустувала смаколики з подругою під чарівні звуки джазу. Знаете таке місце “Над цукернею”? Так хотілось про все розповісти чоловікові, пригорнутись до нього, закінчити вечор за розмовами. А він занурився в нет. За годину або дві здивовано спитався: “Ти щось хотіла сказати?” “Ні, вже не хочу. Нічого. Взагалі,” – це мій внутрішній крик. Знайома ситуація? Наступного дня, побачивши зварену каву, відчула себе невдячною стервою…

 

Чи буває у вас, що іноді ви просите просто поговорити і ваше прохання проходить повз вашу половинку?

Чи навпаки, хтось дбаєте про вас, а ви це не цінуєте або не помічаєте?

 

Для когось любов – це подарунки, для іншого – допомога, турбота, готова вечеря, чистий дім. Для мене любити – це обійнятися і лежати поруч під звуки романтичної музики, а для тебе – разом готувати вечерю. І, зустрівшись ввечері вдома, я не розумію тебе, ти – мене.

І все просто, і складно водночас – ми “розмовляємо різними мовами”, по різному уявляємо любов.

Як на це впливати і де взяти “перекладача”, щоб зрозуміти мову партнера, та як донести нашу любов і потребу в увазі до нього? Чи це можливо взагалі?

 

“Так, можливо”, – стверджує Тетяна Косторна.

Тому на своему майстер-класі “Мови любові” вона з вами буде ділитись як навчитись бачити, чути і розуміти, якою мовою говорить твій партнер, якою мовою говориш ти, і як можна ефективно висловлювати свою любов, а головне, як робити це зрозуміло для наших партнерів.

 

А ще трошки, для найбільших скептиків, поговоримо про наші очікування, і як, якщо не домовитись з партнером, то хоча б не чекати нереального, а будувати гармонійні відносини з коханими без шкоди для себе.

 

Про спікера:

Тетяна Косторна – професійний тренер, консультант з тайм-менджементу та планування, , консультант у методі позитивної психотерапії.

 

На майстер-клас можна і треба приходити з дітьми.

Він складатиметься з двох частин: одна для мам, інша для діток.

 

Місце проведення: м. Львів, вул. Газова (Джерельна), 38 каб.102

Вартість 200 грн.

 

Тривалість 1год 30 хв.

 

За деталями звертайтесь за телефоном: 095-191-23-90 Мар`яна.